Kinderkleding outlet en fotoshoot Vingino

De winter kinderkleding outlet is nog niet klaar en zullen we nog even moeten wachten om ook hiervan te kunnen genieten in het winkelcomplex. De kinderkleding outlet zal uiteraard rondom de speeltuin geopend worden en waar de ouders hun kinderkleding aankopen kunnen doen met flinke kortingen.

Kinderoutlet betaalbaar en mooi

Deze winkel zal ietsje groter zijn dan de andere kinderkleding winkels met een enorme sectie voor accessoires en backpacks waar je van alles kunt vinden om van de outfits een mooi geheel te maken. Naast de kinderkleding outlet zal een fantastische coffeeshop te vinden zijn waar de ouder van een kop koffie kunnen genieten terwijl de kinderen zich in de speeltuin vermaken.

Mocht dat nog niet genoeg zijn dan zijn er ook nog een aantal medewerksters aanwezig die de kinderen even bezig kunnen houden wanneer de ouders in de outlet aan het winkelen zijn. Deze organiseren dan een aantal activiteiten in de speeltuin zoals tekenen, schilderen en knutselen.

Voor ieder wat wils

Kortom dit innovatief winkelcomplex heeft alles waar je als ouder naar kunt verlangen en is geschikt voor jong en oud om er een dagje te gaan vertoeven en alle winkels van topmerken te gaan bekijken. Zonder twijfel is dit overdekte complex een van de mooiste en modernste winkelcentrums van Nederland. Je kunt hier dan ook zeven dagen per week terecht zowel om te gaan winkelen als te eten en we zijn er dan ook zeker van dat ze voor iedereen wel wat in huis hebben. Rhoon heeft met de opening van dit complex dan ook een schot in de roos gedaan om steeds meer mensen naar IJsselmonde aan te trekken wat een flinke financiële verbetering voor dit gebied betekent wat voorheen een afgelegen dorp bleek te zijn. Op deze manier heeft Rhoon een plek op de toeristenkaart gekregen voor zowel nationale als internationale reizigers die Nederland willen leren kennen of bezoeken. De mooie omgelegen landschappen maken van dit enorme winkelcentrum dan ook een fantastisch plaatje.

 

VINGINO

Vingino gaat voor het aankomende jaar een aantal fotoshoots doen in het dorp van Rhoon dat gelegen is op het eiland IJsselmonde ten zuidwesten van Rotterdam. Dit dorp wat verschillende keren door rampen werd verwoest en weer opnieuw opgebouwd werd is in het bezit van één van de mooiste kastelen van Nederland met name het Kasteel van Rhoon waar de fotoshoot zal plaats vinden en gedaan zal worden door Tom Merkels. De foto´s zullen genomen worden zowel in het kasteel als in de tuinen gedurende de lentemaanden van 2018.

Voor dit project is Vingino samen met Tom Merkels opzoek naar kinderen die geschikt zijn voor deze fotoshoot. Daarvoor wordt er in de komende maanden een casting gedaan en waarvoor ouders die hierin geïnteresseerd zijn hun kinderen in kunnen laten schrijven via de site van amazingkids.nl. De welbekende online webshop die zich voornamelijk bezig houd met de verkoop van de meest bekende kinderkleding merken sponsort ook een groot aantal evenementen die betrokken zijn met het welzijn van kinderen.

Vingino heeft bewust voor het dorp Rhoon gekozen om Nederland middels de modewereld in beeld te brengen en de schoonheid van de Nederlandse landschappen en bezienswaardigheden naar voren te brengen. Hier gaat het dan niet om toeristische plaatsen of gebieden maar voor de mensen minder bekende historische plekken. Rhoon heeft een fantastische geschiedenis achter zich liggen en een bewijs hiervan is dit Kasteel daterend uit 1432. Als je geïnteresseerd bent om mee te doen aan deze casting volg dan de site van amazingkids.nl om hiervan op de hoogte te blijven en wie weet staat jouw zoon of dochter volgend jaar op de homepage van Vingino!